"Plannen zijn er om waar te maken"

Ons Verhaal

Dat grotere kantoor of die nieuwe vestiging: voor jou is het zoveel méér dan een gebouw of investering. Het is een wens die werkelijkheid wordt. Wij zetten dan ook alles op alles om dit waar te maken, te ambitieuze plannen bestaan daarbij niet.

Lease Estate is opgericht met de gedachte dat elke kmo de kans moet krijgen om het vastgoed van haar dromen aan te kopen. Dit is vandaag minder vanzelfsprekend dan vroeger.

De banken worden alsmaar strenger en vaak zien kmo’s zich verplicht om hun vastgoed te huren. Huren is een flexibele oplossing, maar het geld dat je daaraan besteedt, zie je nooit meer terug. Met onroerende leasing willen we de drempel om aan te kopen verlagen door ruimere financiering aan te bieden en je tegelijkertijd de flexibiliteit te geven van een huurovereenkomst.

1. Het voordeel van huren: behoud je flexibiliteit

Niemand weet wat de toekomst brengt. Misschien heb je binnen een paar jaar weer een groter of net een kleiner pand nodig. Of misschien wil je een andere locatie verkennen. Dankzij onroerende leasing kun je flexibel omgaan met je vastgoed. Net zoals bij een huurcontract, draag je de overeenkomst snel en zonder extra kosten over.

2. Het voordeel van kopen: zekerheid & rendement

Je wil vooruitgaan, maar je wil tegelijk zekerheid hebben. Ook die krijg je. Wij financieren je vastgoed tot 100%, maar jij bent van in het begin deels eigenaar. Met elke huurbetaling stijgt je percentage eigendom.

Op deze manier hopen we jullie dromen te doen uitkomen, leasing per leasing.

In de praktijk vind ik dat vooral de grote spelers genieten van de voordelen van leasing. Voor kmo’s blijken de policies en parameters van de traditionele leasingmaatschappijen onhaalbaar. Onfair? Inderdaad. Daarom wil ik met Lease Estate ook de kmo’s vleugels geven!

Maxime

Looking for a challenge and ready to disrupt the world of traditional finance?

Join our team at Lease Estate

You?

Jouw ondernemersdromen waarmaken

We geven je ideeën mee vorm, en werken de financiering van je onroerend goed uit van A tot Z. Met zorg, maar zonder zorgen. Zo kun jij je onderneming verder uitbouwen, en gun je jezelf de nodige bewegingsvrijheid.

Groot vertrouwen, geen verrassingen

We gaan voor een partnerschap gestoeld op vertrouwen en integriteit. We werken correct en transparant. Dat betekent dat je niet alleen de vruchten plukt van onze expertise, maar zélf ook nieuwe kennis opdoet over je opties en je onderneming.

+32471.29.30.71
info@lease-estate.com